• S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
S.M. Olomouc.cz Reference Rok 2011 Realizace energeticky úsporných opatření – SPŠ strojnická Olomouc

Realizace energeticky úsporných opatření – SPŠ strojnická Olomouc

V roce 2011 jsme se podíleli na zateplení Střední průmyslové školy strojnické v Olomouci a v našem případě se jednalo o zateplení budovy dílen a tělocvičny.

Vlastní realizace zahrnovala práce spojené s provedením zateplení obvodového pláště již zmíněných objektů kontaktním zateplovacím systémem s EPS polystyrenu tl. 140 mm a soklové části z polystyrenu XPS tl. 140 mm, finální povrchovou úpravu fasády tvořila probarvená roztíraná silikonová omítka. Dále byly rozebrány stávající okapové chodníky a provedeny nové vč. napojení nových dešťových svodů na stávající kanalizaci s osazením lapačů nečistot.

Celkové náklady: 1,75 mil. Kč

Investor: Olomoucký kraj

 

Kde nás najdete...

AdresaSídlo společnosti:
Dolní hejčínská 47/25
779 00 Olomouc - Hejčín

GPS49°36'9.795"N, 17°14'34.257"E
Mapa umístěníZobrazit mapu umístění...

Telefon(+420) 585 204 229
Fax(+420) 585 207 233
E-mailsmolomouc@smolomouc.cz
E-mailinfo@smolomouc.cz

Pomocné menu


Fotogalerie referencí

Reference z našich staveb

Stavbu jsme prováděli v období od srpna do prosince 2011 a práce spočívaly v zateplení fasády bytového domu polystyrenem EPS tl. 120 mm vč. ostění a nadpraží z XPS tl. 30 mm, sokl byl zateplen polystyrenem XPS tl. 60 mm a finální úprava byla z probarvené zatírané silikonové omítky, sokl byl upraven mozaikou.

V období od 30. 8. 2011 do 9. 12. 2011 jsme prováděli rekonstrukci budovy, která nově slouží jako pracoviště oddělení hlavního mechanika. Jedná se o dvojpodlažní objekt.

V roce 2011 jsme se podíleli na zateplení Střední průmyslové školy strojnické v Olomouci a v našem případě se jednalo o zateplení budovy dílen a tělocvičny.

Jedná se o stávající dvoupodlažní objekt ve tvaru L. Nově je využíván v 1. NP jako výjezdová stanice záchranné služby nepřetržitým provozem. Ve 2. NP je objekt připraven na případný pronájem jako kancelářské prostory s nezatepleným skladem.

V období od 11/2010 do 05/2011 jsme prováděly kompletní rekonstrukci prostor v suterénu, společných prostor a bytu ve 2. NP bytového domu v historickém jádru města v Ostružnické ulici. Tato rekonstrukce byla rozdělena do tří etap.