• S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
  • S.M. - Olomouc, s.r.o.
S.M. Olomouc.cz Reference Rok 2008 Výstavba zastávky železniční stanice ve Velkých Karlovicích

Výstavba zastávky železniční stanice ve Velkých Karlovicích

Jednalo se novostavbu vlakové zastávky vybudované na místě původní zdemolované zastávky. Nová vlaková zastávka je určena pro cestující Českých drah a uzamykatelná místnost včleněná do zastávky slouží k umístění technologie ČD. Objekt nové zastávky byl vyprojektován tak, aby zapadl do charakteru okolní zástavby.

Vlastní stavba je provedena jako přízemní, zděná z keramických bloků se stropem, který tvoří pohledové dřevěné trámy a sedlová střešní konstrukce s náběhy. Střešní krytina je z živičných šindelů, omítka zděné části je probarvená roztíraná a sokl obložen přírodním kamenem, na podlahách je položena kamenná dlažba. Dále byla vybudována přípojka dešťové kanalizace a přípojka NN.

Celkové náklady: 1,8 mil. Kč

Investor: Správa železniční dopravní cesty, s.o.

 

Kde nás najdete...

AdresaSídlo společnosti:
Dolní hejčínská 47/25
779 00 Olomouc - Hejčín

GPS49°36'9.795"N, 17°14'34.257"E
Mapa umístěníZobrazit mapu umístění...

Telefon(+420) 585 204 229
Fax(+420) 585 207 233
E-mailsmolomouc@smolomouc.cz
E-mailinfo@smolomouc.cz

Pomocné menu


Fotogalerie referencí

Reference z našich staveb

Stavbu jsme prováděli v období od srpna do prosince 2011 a práce spočívaly v zateplení fasády bytového domu polystyrenem EPS tl. 120 mm vč. ostění a nadpraží z XPS tl. 30 mm, sokl byl zateplen polystyrenem XPS tl. 60 mm a finální úprava byla z probarvené zatírané silikonové omítky, sokl byl upraven mozaikou.

V období od 30. 8. 2011 do 9. 12. 2011 jsme prováděli rekonstrukci budovy, která nově slouží jako pracoviště oddělení hlavního mechanika. Jedná se o dvojpodlažní objekt.

V roce 2011 jsme se podíleli na zateplení Střední průmyslové školy strojnické v Olomouci a v našem případě se jednalo o zateplení budovy dílen a tělocvičny.

Jedná se o stávající dvoupodlažní objekt ve tvaru L. Nově je využíván v 1. NP jako výjezdová stanice záchranné služby nepřetržitým provozem. Ve 2. NP je objekt připraven na případný pronájem jako kancelářské prostory s nezatepleným skladem.

V období od 11/2010 do 05/2011 jsme prováděly kompletní rekonstrukci prostor v suterénu, společných prostor a bytu ve 2. NP bytového domu v historickém jádru města v Ostružnické ulici. Tato rekonstrukce byla rozdělena do tří etap.